1 2 3 4 5 6 7

PROFIEL

Raadsman van de eigenaar... Bondgenoot van de kapitein

MCM wordt in de maritieme sector erkend als een van 's werelds leidende groepen van goed geïnformeerde experts met talent die begrijpen dat de beste resultaten voortkomen uit toewijding, onverzettelijke focus en teamwork, met als doel de jachteigenaar een ongeëvenaarde ervaring te bezorgen.

BOUWMANAGEMENT
MCM is in 1988 door Peter Wilson en Nigel Ingram opgericht met als doel jachteigenaren gedurende het gehele ontwerp- en bouwproces van hun jacht te vertegenwoordigen. Zowel Peter als Nigel hebben een uitgebreide achtergrond op het gebied van jachten, inclusief jachtbouw, inshore en offshore racing en varen op open water. Deze ervaring legde de grondslag voor de onberispelijke prestaties en reputatie van MCM. MCM is al vertegenwoordiger van jachteigenaren uitgekozen voor een breed scala aan projecten – gaande van stalen en aluminium motorjachten tot hightech raceboten van koolstofvezel – en alles daartussen…

JACHTMANAGEMENT
MCM biedt jachtmanagementdiensten aan om de operationele aspecten van de exploitatie van het jacht te ondersteunen. Onze afdeling jachtmanagement verzekert jachteigenaren en kapiteins van een consequente en constante persoonlijke service die in deze sector ongeëvenaard is. Eigenaars van superjachten kunnen er van op aan dat ze met MCM aan boord in goede handen zijn.

Contact